Dom za starije i nemoćne osobe Presečki Oroslavje, osnovan je Odlukom osnivača i vlasnika Presečki Vladimira 15.10.2004. god., a  registriran je pri Trgovačkom sudu u Zagrebu Rješenjem Tt-04 / 11546 - 2 od 07.12.2004. god., kao ustanova koja ne spada u mrežu centara za socijalnu skrb, u 100%-tnom privatnom vlasništvu.

Zgrada Doma smještena je u blizini centra Oroslavja, okružena prirodom, zelenilom i cvijecem. Sastoji se od 2 etaže - prizemlje i kat. U prizemlju se nalazi odjel za intenzivnu njegu korisnika, prostor za fizikalnu terapiju, dnevni boravak s kuhinjom te mali zimski vrt, gdje se korisnici mogu relaksirati okruženi cvijecem, uz svoju omiljenu literaturu.

Dom ima 18 soba s vlastitim kupaonicama - dvokrevetnih, trokrevetnih, a spada u kategoriju doma do najviše 50 korisnika. Sobe su suvremeno opremljene, s kvalitetnim ležajevima, komforne s TV-prijamnicima (omogućeno praćenje stranih programa putem satelitske antene), moderni uređaji za alarmiranje medicinskog osoblja. Neke od soba imaju vlastiti balkon, pogodan za odmor tokom ljetnih mjeseci.

I načinom uređenja interijera i organizacijom života u Domu nastojimo pružiti maksimalni komfor korisnicima, poštivajući, kako njihovu privatnost, tako i potrebu za druženjem i zabavom.

U istom objektu nalazi se i ugodan obiteljski restoran istog vlasnika, u koji je svaki korisnik Doma dobrodošao, sa svojom obitelji i prijateljima.

Želja nam je da se svaki naš korisnik u našem Domu osjeća ugodno - da osjeća kako je svojim dolaskom nešto dobio, a ne izgubio.

Zato se trudimo, kroz razgovor sa svakim korisnikom saznati njegove navike, sklonosti, želje, dosadašnji stil života - kako bismo svakoj osobi individualno pokušali pružiti život kakvim bi bili zadovoljni.  

Želimo da se svatko u našem Domu osjeća ugodno, opušteno i sretno.

Obratite nam se s povjerenjem !

Vladimir Presečki